Tijdens deze workshop maken jullie samen onder begeleiding van onze edelsmid jullie eigen relatieringen. Met elkaar óf voor elkaar, hoe speciaal is dat?

Eerst kijken we samen in een oriënterend gesprek wat voor ideeën er zijn. Deze ideeën bespreken we en voor de duidelijkheid worden er enkele schetsen gemaakt.
Hierna volgt de keuze van het materiaal (geelgoud, witgoud, roodgoud) en komen we gezamenlijk tot een ontwerp.
Daarna prikken we een datum en maken we een afspraak.

De tijdsduur van de workshop hangt af van het ontwerp, maar is over het algemeen een dag van 10.00 tot 16.00 uur.
Er wordt hierbij een op een gewerkt, niet met meerdere paren tegelijk zodat jullie de gehele dag de volledige aandacht krijgen

Om de dag ontspannen te beginnen, drinken we eerst een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Op ambachtelijke wijze gaan we de ringen maken, d.w.z. zagen, solderen, hameren, vijlen, schuren en polijsten. Vrijwel elke handeling wordt door jullie zelf uitgevoerd. Hierbij kunnen jullie gebruik maken van alle gereedschappen in het atelier.
Aan het einde kunnen jullie de ringen graveren en ze in een mooi doosje meenemen.

Kosten voor de workshop zijn: 375 euro voor 2 personen (exclusief het gebruikte materiaal) inclusief oriënterend gesprek, lunch, koffie, thee en het gebruik van alle gereedschappen.

De materiaalkosten hangen geheel van jullie wensen af. Om een idee te geven: een stel smalle geelgouden ringen kost aan materiaal tenminste 650 euro, en een stel smalle witgouden ringen 750 euro. De prijs wordt bepaald door het gewicht van de ringen en de goudkoers op dat moment.

Reservering en betaling:
Na reservering van de workshop, ontvang je een email met de factuur en de workshopvoorwaarden. De reservering wordt definitief na ontvangst van de betaling van het workshop bedrag. Op de dag van de workshop dient het materiaal contant te worden voldaan.

Informatie
Tijdens de ontwerp bespreking wordt er een keuze gemaakt voor het ontwerp en het edelmetaal, zodat we tijdens de workshop meteen aan de slag kunnen. De tijdsduur van de workshop hangt af van het ontwerp, maar is over het algemeen een dag van 10.00 – 16.00 uur. Ook in sessies op twee avonden of dagdelen is geen bezwaar.
Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie graag meer informatie over jullie persoonlijke mogelijkheden of hebben jullie al ideeën en wensen, neem dan contact met me op voor meer informatie, of voor een afspraak: